Tamil Baby Girl Names | Unique and Modern Tamil Baby Girl Names starting with “U”
Name (English) | Name (Tamil) | Meaning (English) | Meaning (Tamil) | Pronunciation |
Udantika | உதந்திகா | Energetic | உத்தமமாக | Oo-dan-ti-ka |
Udara | உதரா | Noble | மன்னன் | Oo-dha-ra |
Udaramathi | உடரமதி | Compassionate | கருணையாக | Oo-dha-ra-ma-thi |
Udayalakshmi | உதயலக்ஷ்மி | Prosperity at Dawn | காலைக்கு வளரும் செய்தி | Oo-tha-ya-la-ksh-mi |
Udayaprabha | உதயப்ரபா | Morning Light | காலை ஒளியும் | Uh-dha-ya-pra-bha |
UdayaShree | உதயஶ்ரீ | Morning beauty | காலை அழகு | Uh-dha-ya-shree |
Udayathara | உதயதாரா | Dawn Star | விளக்கு நட்சத்திரம் | Uh-dha-ya-tha-ra |
Udhavika | உதவிகா | Helpful | உதவி செய்யும் | Uh-dha-vee-ka |
Udhaya | உதயா | Sunrise | சூரிய உதிகம் | Uh-dha-ya |
UdhayaMalar | உதயமலர் | Morning Flower | காலை பூ | Uh-dha-ya-ma-lar |
UdhayaShree | உதயஶ்ரீ | Morning beauty | காலை அழகு | Uh-dha-ya-shree |
Udhvika | உத்விகா | Rising Star | ஏறுதல் நட்சத்திரம் | Uh-dhvi-ka |
Uditi | உடிதி | Rising | உதிதி | U-dhee-tee |
Ujagari | உஜகரி | Light | ஒளியில் | Oo-ja-ga-ri |
Ujala | உஜலா | Bright | பிரகாசமான | Oo-ja-la |
Ujasya | உஜஸ்யா | Radiant | பிரகாசமான | Oo-ja-sya |
Ujitha | உஜிதா | Victory | வெற்றி | Uh-jee-tha |
Ujjaini | உஜ்ஜைனி | Victorious | வெற்றிகரம் | Uh-jay-nee |
Ujjala | உஜ்ஜலா | Bright | பிரகாசமான | Uh-jja-la |
Ujjayani | உஜ்ஜயானி | One who conquers | வெற்றிகரிப்பாள் | Uh-jjay-a-nee |
Ujjayanthika | உஜ்ஜயாந்திகா | Ever-victorious | எப்போதும் வெற்றிகரம் | Uh-jjay-an-thee-ka |
Ujjayi | உஜ்ஜயி | Victorious | வெற்றிகரம் | Uh-jjay-i |
Ujjayini | உஜ்ஜயினி | Conqueror | வெற்றிகரம் | Uh-jay-nee |
Ujjayita | உஜ்ஜயிதா | Victorious | வெற்றிகரம் | Uh-jay-ee-ta |
Ujjithika | உஜ்ஜிதிகா | Conqueror | வெற்றிகரிப்பாள் | Uh-jji-thi-ka |
Ujjwala | உஜ்ஜ்வலா | Bright | பிரகாசமான | Uh-jwah-la |
Ujjwalamala | உஜ்ஜ்வலமாலா | Garland of Light | ஒளியின் மாலை | Uh-jwah-la-ma-la |
Ujjwalamayi | உஜ்ஜ்வலமயி | Radiant | ஒளியான | Uh-jjwah-la-mayi |
Ujjwalamukhi | உஜ்ஜ்வலமுகி | Bright-Faced | பிரகாசம் உள்ள | Uh-jjwa-la-mu-khi |
UjjwalaPriya | உஜ்வலபிரியா | Beloved Radiance | அழகு பிரியம் | Uh-jjwa-la-pri-ya |
Ujjwalika | உஜ்ஜ்வாலிகா | Luminous | ஒளியாகும் | Uh-jjwa-li-ka |
Ujwala | உஜ்வலா | Bright | பிரகாசமான | Oo-jwa-la |
Ujwalika | உஜ்வலிகா | Bright | பிரகாசமான | Uh-jwa-li-ka |
Ulagamma | உலகம்மா | Worldly Mother | உலகம் தாய் | U-la-gam-ma |
Ulaganayaki | உலகநாயகி | Queen of the World | உலகத் திருமகள் | U-la-ga-na-ya-ki |
Ulka | உல்கா | Meteor | உல்கா | Uhl-ka |
Ullagamayil | உள்ளகமயில் | Worldly | உலகம் பற்றி | Ul-la-ga-may-il |
Ullasini | உல்லாசினி | Delighted | மகிழ்ச்சியாக | Ul-la-see-nee |
Umabala | உமாபாலா | Daughter of Goddess Parvati | தேவி பார்வதி மகள் | U-ma-ba-la |
Umaira | உமைரா | Living a long life | நீளமுடைய | U-my-ra |
Umamageswari | உமமகேஸ்வரி | Goddess Parvati | தேவி பார்வதி | U-ma-ma-ge-swa-ri |
Umamaheshwari | உமமஹேஷ்வரி | Goddess Parvati | தேவி பார்வதி | U-ma-ma-he-shwa-ri |
Umamaheswari | உமமஹேஸ்வரி | Goddess Parvati | தேவி பார்வதி | U-ma-ma-he-swari |
Umangika | உமங்கிகா | Enthusiastic | உத்தேகமாக | U-man-gi-ka |
Umangitha | உமங்கிதா | Melodious | இசைப்பாடுதல் | U-man-gi-tha |
Umika | உமிகா | Goddess Parvati | தேவி பார்வதி | U-mee-ka |
Umisha | உமிஷா | Goddess Parvati | தேவி பார்வதி | U-mi-sha |
Unmeshika | உந்மேஷிகா | Awakening | உயிர் திரிப்பது | Uh-nme-shi-ka |
Unnathi | உந்நதி | Progress | முன்னேற்றம் | Uh-na-thi |
Urishilla | உரிசில்லா | Shining Star | சில்லர் வளர்த்த நட்சத்திரம் | U-ri-shil-la |
Urishita | உரிஷிதா | Full of courage | ஆத்திகமான | U-ri-shi-ta |
Urjani | உர்ஜனி | Energetic | வாக்களியில் | Oor-ja-ni |
Urjita | உர்ஜிதா | Energized | பெருமையாக | Oor-ji-ta |
Urjithi | உர்ஜிதி | Conqueror | வெற்றிகரிப்பாள் | Oor-ji-thi |
Urjithika | உர்ஜிதிகா | Winner | வெற்றிகரம் | Oor-ji-thi-ka |
Urmi | உர்மி | Wave | அலை | Oor-mi |
Urmila | உர்மிலா | Enchanting | மயக்கமான | Ur-mi-la |
Urmitha | உர்மிதா | Enthusiasm | உத்தேகம் | Oor-mi-tha |
Urshita | உர்ஷிதா | Enthusiastic | உத்தேகமாக | Oor-shi-ta |
Urvashi | உர்வசி | Celestial Maiden | ஆகாமிக கன்னி | Ur-va-shee |
Urvasi | உர்வாசி | Celestial Beauty | ஆகாமிக அழகி | Ur-va-si |
Urvasika | உர்வாசிகா | Loveable | காதல் விழித்த வரும்பாள் | Ur-va-si-ka |
Urviksha | உர்விக்ஷா | Banyan Tree | ஆலமரம் | Ur-veek-sha |
Urvita | உர்விதா | Earthly | பூமியில் | Ur-vee-ta |
Usha | உஷா | Dawn | விளக்கம் | Uh-sha |
Ushara | உஷரா | The Dawn | விளக்கம் | Oo-sha-ra |
Usharani | உஷாரணி | Queen of Dawn | விளக்கக் குமாரி | U-sha-ra-nee |
Usharuna | உஷருணா | Morning Beauty | காலை அழகு | U-sha-ru-na |
Usharvani | உஷார்வணி | Queen of Dawn | விளக்கக் குமாரி | U-shar-va-ni |
Ushika | உஷிகா | Dawn | விளக்கு | U-shi-ka |
Ushitha | உசிதா | Light of dawn | விளக்கம் அந்திமை | U-shi-tha |
Ushna | உஷ்ணா | Warm | வரும்பான | Ush-na |
Uthami | உதமி | Honest | நேர்மையான | Oo-tha-mee |
Uthara | உதரா | Superior | உத்திகம் | Oo-tha-ra |
UtharaPriya | உதரபிரியா | Beloved daughter | காதலர் மகள் | Oo-thara-pri-ya |
Utharika | உதரிகா | The Rising Sun | வானம் உதிக்கும் | Oo-tha-ree-ka |
Uthayalakshmi | உதயலக்ஷ்மி | Prosperity at Dawn | காலைக்கு வளரும் செய்தி | Oo-thaya-la-ksh-mi |
Uthayani | உதயானி | Dawn | விளக்கம் | Uh-tha-ya-nee |
Uthayanthika | உதயாந்திகா | Rising Star | பெருமாள் | Uh-tha-yan-thi-ka |
Uthika | உதிகா | Dawn | விளக்கு | Oo-thee-ka |
Uthira | உதிரா | Courageous | ஆத்திகம் | Oo-thee-ra |
UthiraLakshmi | உதிரலக்ஷ்மி | Wealth at Dawn | காலைக்கு பெருமை | Oo-thee-ra-laksh-mi |
Uthitha | உதிதா | Dawn | விளக்கு | Oo-thee-ta |
Uthra | உத்ரா | Prosperous | வெற்றிகரம் | Oo-thra |
Uthraja | உத்ரஜா | Daughter of Earth | பூமிக்கும் மகள் | Oo-thra-ja |
Uthrija | உத்ரிஜா | Crescent | சிலம்பு | Oo-thri-ja |
Utkarsha | உத்கர்ஷா | Elevation | உயரமான | Oot-kar-sha |
Utpala | உத்பலா | Blue Lotus | நீல தாமரை | Oot-pa-la |
Uvijaya | உவிஜயா | Victorious | வெற்றிகரம் | Oo-vi-jay-a |
Uvika | உவிகா | Light | ஒளியில் | Oo-vee-ka |