Tamil Baby Boy Names | Stylish and Modern Tamil Baby Boy Names starting with “U”
Name (English) | Name (Tamil) | Meaning (English) | Meaning (Tamil) | Pronounce |
Uchit | உச்சித் | Righteous | உச்சித் | U-chit |
Udarshan | உதர்ஷன் | Vision | காண்பது | U-dar-shan |
Udayakumar | உதயகுமார் | Son of the Dawn | காலை பிள்ளை | U-da-ya-ku-mar |
Udayan | உதயன் | Rising | உழைந்து வளரும் | U-day-an |
Udbhav | உத்பவ் | Origin | உத்பவம் | U-dbhav |
Udhav | உதவ் | Friend | நண்பன் | U-dhav |
Udhavan | உதவன் | Helper | உதவி செய்யும் | U-dhavan |
Udhavanan | உதவனன் | Helper | உதவி செய்யும் | U-dha-va-nan |
Udhay | உதய் | Sunrise | சூரிய விளக்கம் | Oo-dhay |
Udhayadithan | உதயதிதன் | Sun | சூரியன் | U-dha-ya-dith-an |
Udhayanandhan | உதயாநந்தன் | Happy Dawn | மகிழ்ச்சியான வெள்ளை | U-dha-ya-nandhan |
Udhayanarayan | உதயநாராயன் | Rising Lord | ஏற்ற இறைவன் | U-dha-ya-na-rayan |
Udhayanidhi | உதயநிதி | Wealth | பொன்னியம் | U-dha-ya-ni-dhi |
Udhayanithi | உதயநிதி | Gift of the Morning | காலை பரிசு | U-dha-ya-ni-thi |
Udhayapathi | உதயபதி | Leader of the Day | நாள் தலைவன் | U-dha-ya-pa-thi |
Udhayathithan | உதயதிதன் | Rising Sun | சூரியன் செய்யும் | U-dha-ya-thi-than |
Udhayavel | உதயவேல் | Morning Sword | காலை வாழ்க்கை | U-dha-ya-vel |
Ujjayan | உஜ்ஜயன் | Conqueror | வெற்றிவான் | Ujj-ay-an |
Ujjayant | உஜ்ஜயந்த் | Conqueror | வெற்றிவான் | Ujj-ayant |
Ujjayi | உஜ்ஜயி | Victorious | வெற்றிக்குடி | Ujj-ayi |
Ujjith | உஜ்ஜித் | Winner | வெற்றிக்கொண்ட | Ujj-ith |
Ujjivan | உஜ்ஜிவன் | Prosperous | வளரும் | Ujj-ivan |
Ujjwal | உஜ்ஜ்வல் | Bright | பிரகாசமான | Ujj-wal |
Ujjwala | உஜ்ஜ்வலா | Bright | ஒளியான | Ujj-wa-la |
Ujjwalabhavan | உஜ்ஜ்வலபவன் | Radiant Abode | ஒளியின் வீடு | Ujj-wa-la-bha-van |
Ujjwalacharan | உஜ்ஜ்வலசரண் | Bright Refuge | ஒளியான ஆதரணம் | Ujj-wa-la-cha-ran |
Ujjwaladeepan | உஜ்ஜ்வலதீபன் | Bright Lamp | ஒளியான விளக்கு | Ujj-wa-la-dee-pan |
Ujjwalakesh | உஜ்ஜ்வலகேஷ் | Radiant Lord | ஒளியான இறைவன் | Ujj-wa-la-kesh |
Ujjwalakshan | உஜ்ஜ்வலாக்ஷன் | Bright-Eyed | ஒளியான கண்ணு | Ujj-wa-la-kshan |
Ujjwalam | உஜ்ஜ்வலம் | Brightness | ஒளியும் | Ujj-wa-lam |
Ujjwalan | உஜ்ஜ்வலன் | Bright Light | ஒளியான | Ujj-wa-lan |
Ujjwalanand | உஜ்ஜ்வலாநந்த் | Bright Bliss | பிரகாசம் ஆசை | Ujj-wa-la-nand |
Ujjwalanandhan | உஜ்ஜ்வலாநந்தன் | Bliss of Brightness | ஒளியின் ஆசை | Ujj-wa-la-nandhan |
Ujjwalanayagan | உஜ்ஜ்வலநாயகன் | Hero of Brightness | ஒளியின் காண்டார் | Ujj-wa-la-na-ya-gan |
Ujjwalarasan | உஜ்ஜ்வலரசன் | Bright King | ஒளியான அரசன் | Ujj-wa-la-rasan |
Ujjwalesh | உஜ்ஜ்வலேஶ் | Lord of Brightness | ஒளியின் அரசன் | Ujj-wa-lesh |
Ulagamuthu | உலகமுது | Pearl of the World | உலகின் முது | U-la-ga-mu-thu |
Ulagan | உலகன் | Worldly | உலகமான | U-la-gan |
Ulaganambi | உலகநம்பி | Beloved of the World | உலகின் காதல் | U-la-ga-nam-bi |
Ulaganathan | உலகநாதன் | Lord of the World | உலக இறைவன் | U-la-ga-na-than |
Ulaganayagan | உலகநாயகன் | Hero of the World | உலகத் தீவிரன் | U-la-ga-na-ya-gan |
Ulagappan | உலகப்பன் | Leader of the World | உலகத் தலைவர் | U-la-ga-pan |
Ulagappudayan | உலகப்புதயன் | Worldly Leader | உலகத் தலைவன் | U-la-ga-ppu-day-an |
Ulagaprabu | உலகப்பிரபு | Lord of the World | உலகின் இறைவன் | U-la-ga-pra-bu |
Ulagarajan | உலகராஜன் | King of the World | உலகத் தீவிரன் | U-la-ga-rajan |
Ulagarani | உலகராணி | Queen of the World | உலகின் ராணி | U-la-ga-ra-ni |
Ulagarasan | உலகரசன் | King of the World | உலகத் தலைவன் | U-la-ga-rasan |
Umamahesh | உமாமஹேஷ் | Lord Shiva’s Son | சிவனின் மகன் | U-ma-ma-hesh |
Umang | உமங்க் | Enthusiasm | உற்றுப்போன் | U-mang |
Umapathy | உமாபதி | Consort of Parvati | பார்வதி அருமை | U-ma-pa-thy |
Umaran | உமரன் | Skilled | நடுவன் | U-ma-ran |
Umarappan | உமரப்பன் | Young Boy | இளம் பையன் | U-ma-rap-pan |
Urvan | உர்வன் | Mountain | மலையான | Ur-van |
Ushakiran | உஷாகிரன் | Morning Sun | காலை சூரியன் | U-sha-kiran |
Usharan | உஷரண் | Mountain Lord | மலை அரசன் | U-sharan |
Usharv | உஷார்வ் | King of Dawn | காலை அரசன் | U-sharv |
Uthamaesh | உதமேஷ் | Superior | மேலும் மேசையான | U-tha-ma-esh |
Uthaman | உத்தமன் | Virtuous | தர்மமான | U-tha-man |
Uthamanathan | உத்தமநாதன் | Lord of Virtue | தர்மத்தின் அரசன் | U-tha-ma-nathan |
Uthamaran | உத்தமரன் | Virtuous Man | தர்மமான மனிதன் | U-tha-ma-ran |
Uthamarasan | உத்தமரசன் | King of Excellence | உத்தம வாழ்க்கை | U-tha-ma-rasan |
Uthandaraman | உதந்தரமான் | Brave Savior | வீரமாக உதரும் | U-than-da-ra-man |
Uthayachandran | உதயசந்திரன் | Rising Moon | உதயம் சந்திரன் | U-tha-ya-chan-dran |
Uthayacharan | உதயசரண் | Morning Refuge | காலை ஆதரணம் | U-tha-ya-cha-ran |
Uthayacharavan | உதயசரவன் | Morning Explorer | காலை கண்டனம் | U-tha-ya-cha-ra-van |
Uthayakumar | உதயகுமார் | Morning Prince | காலை பிரியம் | U-tha-ya-ku-mar |
Uthayakumaran | உதயகுமாரன் | Morning Son | காலை மகன் | U-tha-ya-ku-ma-ran |
Uthayakumarasami | உதயகுமாரசாமி | Morning Prince Lord | காலை பிள்ளை இறைவன் | U-tha-ya-ku-ma-ra-sa-mi |
Uthayakumaravel | உதயகுமாரவேல் | Morning Warrior | காலை வீரன் | U-tha-ya-ku-ma-ra-vel |
Uthayan | உதயன் | Prosperous | வளரும் | U-tha-yan |
Uthayanantham | உதயாநந்தம் | Morning Bliss | காலை ஆநந்தம் | U-tha-ya-nantham |
Uthayanar | உத்தயனார் | Leader | தலைவன் | U-tha-ya-nar |
Uthayanithi | உத்தயநிதி | Gift of the Morning | காலை பரிசு | U-tha-ya-ni-thi |
Uthirakumar | உத்திரகுமார் | Star Prince | நட்சத்திர பிரியம் | U-thi-ra-ku-mar |
Uthiram | உத்திரம் | Star | நட்சத்திரம் | U-thi-ram |
Uthiran | உத்திரன் | Brave Star | நட்சத்திர பெருமாள் | U-thi-ran |
Uthirapandi | உத்திரபாண்டி | King of the Stars | நட்சத்திரங்களின் அரசன் | U-thi-ra-pan-di |
Uthirappan | உத்திரப்பன் | Brave | தப்பான் | U-thi-rap-pan |
Uthirarani | உத்திரராணி | Queen of Stars | நட்சத்திரங்களின் ராணி | U-thi-ra-ra-ni |
Uthirarasan | உத்திரரசன் | King of Stars | நட்சத்திரக் கோலான் | U-thi-ra-ras-an |
Uthirayan | உத்திரயன் | Rising Sun | உதயம் | U-thi-rayan |
Uthkarsh | உத்கர்ஷ் | Prosperity | வளர்த்தல் | Uth-karsh |
Uththamarajan | உத்தமராஜன் | King of Virtue | தர்மத்தின் அரசன் | U-ththa-ma-ra-jan |
Utpal | உத்பல் | Lotus | தாமரை | Utpal |

Hi! I’m MS, the founder of instadekho.com. As a parenting enthusiast and name lover, I’m passionate about helping you find the perfect name for your little one. With curated lists, meanings, and trends, I’m here to make your naming journey joyful and stress-free. Happy naming!