Tamil Baby Boy Names | Stylish and Modern Tamil Baby Boy Names starting with “M”
Name (English) | Name (Tamil) | Meaning (English) | Meaning (Tamil) | Pronunciation |
Maalolan | மாலோலன் | Garlanded Lord | பகவான் அலங்கரித்தான் | MAH-loh-luhn |
Madan | மாதன் | Cupid | காமதேவன் | MAH-dahn |
Madhavan | மாதவன் | Lord Krishna | பகவான் கிருஷ்ணா | MAH-duh-vuhn |
Madhur | முர் | Sweet | இனிமை | MAH-dhoor |
Madhusoodhanan | மதுசூதனன் | One who destroyed the demon Madhu | பிரளயகாரன் | MAH-dhoo-sood-huh-nuhn |
Madhusudan | முஸூதன் | Lord Krishna | பகவான் கிருஷ்ணா | MAH-dhoo-soo-dhuhn |
Mahendran | மகேந்திரன் | Lord Indra | கடவுள் இந்திரன் | MAH-en-druhn |
Mahesh | மஹேஷ் | Lord Shiva | கடவுள் சிவன் | MAH-esh |
Mahilan | மகிலன் | Powerful | வலம்படுகின்றன் | MAH-ee-luhn |
Mahinth | மஹிந்த் | Intelligent | ஞானமான | MAH-inth |
Mahinthan | மாஹிந்தன் | Intelligent | ஞானமான | MAH-in-thahn |
Mahir | மஹீர் | Skilled | நிதானம் | MAH-heer |
Mahit | மஹித் | Honored | மனம் மிகுந்த | MAH-hit |
Malavan | மாலவன் | Handsome youth | அழகிய இளம் | MAH-luh-vuhn |
Mani | மணி | Gem | மாணிகம் | MAH-nee |
Manideep | மணிதீப் | Lamp of the heart | இதயத்தின் விளக்கு | MAH-nee-deep |
Manik | மாணிக் | Ruby | மாணிகம் | MAH-nik |
Manikandan | மணிகண்டன் | Jewel of God | கடவுளின் சிந்நம் | MAH-nee-kun-duhn |
Manimaran | மணிமரன் | Precious Lord | அமைதியான கடவுள் | MAH-nee-muh-ruhn |
Manish | மனீஷ் | Lord of the mind | மனதின் கடவுள் | MAH-neesh |
Manivannan | மணிவண்ணன் | Handsome gem | அழகான கனி | MAH-nee-vuhn-uhn |
Manivasagan | மணிவாசகன் | Gem of the sky | வானிலத் தங்கம் | MAH-nee-vuh-suh-gun |
Manivel | மணிவேல் | Lord Murugan’s spear | கடவுள் முருகன் வளி | MAH-nee-vell |
Manogaran | மனோகரன் | Charming | அழகான | MAH-noh-guh-ruhn |
Manohar | மனோகர் | One who wins hearts | காதலிக்கு வெற்றி தரும் | MAH-noh-hahr |
Manoj | மனோஜ் | Born of the mind | மனதின் பிறாக்கப்பட்ட | MAH-nohj |
Manojkumar | மனோஜ்குமார் | Youth with a charming personality | அழகிய ஆண் குமார் | MAH-noh-joo-koo-mahr |
Manoranjan | மனோரஞ்ஜன் | Entertaining | கொண்டையில்லாமல் | MAH-noh-rahn-juhn |
Manvith | மன்வித் | Intelligent | ஞானமான | MAHn-vith |
Maran | மாரன் | Brave | பல்லாண்டு | MAH-rahn |
Mathi | மதி | Intelligent | ஞானமான | MAH-tee |
Mayur | மயூர் | Peacock | மயில் | MY-oor |
Mayuran | மயூரன் | Peacock | மயில் | MY-oor-uhn |
Meethan | மீதன் | Intelligent | ஞானமான | MEE-thahn |
Meghraj | மேகராஜ் | King of clouds | மேகங்களின் அரசன் | MEGH-raahj |
Mihir | மிஹீர் | Sun | சூரியன் | MEE-heer |
Milad | மிலாத் | Birth | பிறப்பு | MEE-lahd |
Milap | மிலப் | Union | ஒத்துமை | MEE-lap |
Milind | மிலிந்த் | Honey bee | தேன்கள் அரசன் | MEE-lind |
Milovan | மிலோவன் | Gracious | அநுக்கரம் | MEE-loh-vuhn |
Miran | மிரன் | Peaceful | அமைதியான | MEE-rahn |
Mithil | மிதில் | Kingdom | அரசம் | MEE-thil |
Mithilan | மிதிலன் | King of the earth | பூமியின் அரசன் | MEE-thee-luhn |
Mithran | மித்ரன் | Friendly | நண்பர் | MEE-thrahn |
Mithun | மிதுன் | Gemini | மிதுனம் | MEE-thuhn |
Mithunraj | மிதுன்ராஜ் | King of Gemini | மிதுனம் கிருஷ்ணா | MEE-thuhn-raahj |
Mitran | மித்ரன் | Friend | நண்பன் | MEE-trahn |
Mitul | மிதுல் | Friend | நண்பன் | MEE-tool |
Mohan | மோகன் | Charming | அனுபவம் | MOH-huhn |
Mohandas | மோகன்தாஸ் | Servant of the enchanting one | மகிழ்ச்சிக்கு உடன் கடவுள் | MOH-huhn-dahs |
Mohandass | மோகன்தாஸ் | Devotee of enchanting one | மகிழ்ச்சியின் கடவுள் | MOH-huhn-dahs |
Mohanraj | மோகன்ராஜ் | King of charm | அழகிய அரசன் | MOH-huhn-raahj |
Mohit | மோகித் | Enchanted | மனதில் மோகம் | MOH-hit |
Mohith | மோஹித் | Enchanted | மனதில் மோகம் | MOH-hith |
Mokshan | மோக்ஷன் | Salvation | விடுதலை | MOHK-shahn |
Mugilan | முகிலன் | Cloud | மேகம் | MOO-gee-lahn |
Mukesh | முகேஷ் | Lord Shiva | கடவுள் சிவன் | MOO-kesh |
Mukil | முகில் | Cloud | மேகம் | MOO-kil |
Mukilan | முகிலன் | Cloud | மேகம் | MOO-kee-luhn |
Murali | முரளி | Flute | வாழ் | MOO-rah-lee |
Muralidharan | முரளிதரன் | Holder of the flute | வாழ் வாசனை கையில் | MOO-rah-lee-dhuh-ruhn |
Muralikrishna | முரளிக்ருஷ்ண | Flute-playing Lord Krishna | வாழ் படுகின்றார் | MOO-rah-lee-kreesh-nah |
Muralikrishnan | முரளிகிருஷ்ணன் | Flute-playing Lord Krishna | வாழ் படுகின்றார் | MOO-rah-lee-kreesh-nuhn |
Muralimanohar | முராலிமனோஹர் | Attractive with a flute | வாசனையுடன் அமைந்து | MOO-rah-lee-mah-noh-hahr |
Muralitharan | முராலிதரன் | Brave and strong | பல்லாண்டு மற்றும் வல்லமை | MOO-rah-lee-thah-rahn |
Murari | முராரி | Lord Krishna | பகவான் கிருஷ்ணா | MOO-rah-ree |
Murli | முரளி | Flute | வாழ் | MOO-rlee |
Murthi | மூர்த்தி | Idol | மூர்த்தி | MOO-rthi |
Muruga | முருகா | Lord Murugan | கடவுள் முருகன் | MOO-roo-gah |
Murugan | முருகன் | God Murugan | கடவுள் முருகன் | MOO-ruh-guhn |
Murugavel | முருகவேல் | Lord Murugan | கடவுள் முருகன் | MOO-roo-guh-vell |
Murugesan | முருகேசன் | Lord Murugan | கடவுள் முருகன் | MOO-roo-geh-sahn |
Murugesh | முருகேஷ் | Lord Murugan | கடவுள் முருகன் | MOO-roo-gesh |
Muruhan | முருஹன் | Lord Murugan | கடவுள் முருகன் | MOO-roo-hahn |
Muruthu | முருது | Reliable | நம்பகின்ற | MOO-roo-thoo |
Muthan | முதன் | Handsome | அழகான | MOO-thahn |
Muthiah | முத்தய்யா | Wealthy | பெரிய செல்வம் | MOO-thee-yah |
Muthu | முத்து | Pearl | முத்து | MOO-thoo |
Muthukrishnan | முத்துகிருஷ்ணன் | Precious Lord Krishna | அமைதியான கடவுள் கிருஷ்ணா | MOO-thoo-kree-shnahn |
Muthukumar | முத்துகுமார் | Precious son | அதிசயமான மகன் | MOO-thoo-koo-mahr |
Muthuraman | முதுரமன் | Lord of pearls | முத்துகளின் கடவுள் | MOO-thoo-rah-mahn |
Muthuswamy | முத்துசுவாமி | Lord Murugan | கடவுள் முருகன் | MOO-thuh-swah-mee |

Hi! I’m MS, the founder of instadekho.com. As a parenting enthusiast and name lover, I’m passionate about helping you find the perfect name for your little one. With curated lists, meanings, and trends, I’m here to make your naming journey joyful and stress-free. Happy naming!